· 

Marcel Louis


 

 

Marcel Louis ft. Voices of Spring Turn Of The Light

 

 

 

Persbericht Benelux Wat ooit 30 jaar geleden begon als een hobby is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieuze muzikale aanwinst ook buiten Europa. Wij hebben het over Marcel Louis, die de afgelopen jaren heeft laten zien, of beter gezegd : laten horen, dat het met de juiste mensen eromheen mogelijk is om eigen nummers succesvol te produceren. Ondanks pandemie en lockdown heeft Marcel Louis met Turn Off The Light zijn eigen zangkwaliteiten wederom naar een hoger niveau weten te tillen. Ook deze keer kreeg hij hierbij weer ondersteuning van Thomas en Beate Jakobs, alias Voices of Spring, welke weer de backing vocals hebben verzorgd. Zoals enkele songs hiervoor was het vanwege de lockdown niet mogelijk om de opnames in Nederland bij ZeelandZoundZ te kunnen realiseren.

 

Gelukkig heeft Lucy Malheur, die voor alle songs in het verleden de masterings heeft verzorgt ook met de studio-opnames raad en konden deze in Duitsland plaatsvinden.

 

Dat ook Turn Off The Light weer onder het label van New Way Music is verschenen is eigenlijk al vanzelfsprekend. Het nummer zelf vraagt wat ons betreft geen verdere uitleg maar slechts een aanbeveling om hem op te zetten na een stressvolle werkdag vergezeld van een drankje - uiteraard met de lichten gedimd.