· 

Marco Kimsen


 

Marco Kimsen  - De Koning van de Nacht 

 

 

Marco Kimsen pakt uit met een nieuwe verrassende stijl Marco voelt zicht de koning te rijk met zijn gloednieuwe single: “De Koning van de Nacht”.

 

Na een paar singles in het pop- rock genre wou hij het nu over een heel andere boeg gooien. en echt iets nieuws op de markt brengen ! Hij kwam hiervoor in contact met Power Music Belgium,  Alain Wauters ging zijn licht opsteken bij Nicolas Geniets, producer en gekend als medeproggramma maker bij Vier (The Show Must Go On). Nicolas en Vincent Pierins (Bassist van de groep Clouseau) gingen samen aan het werk, om samen deze speciale stijl, te creëren voor Marco.

 

Uit de intense samenwerking ontstond deze heuse schlager-house sound. De tekst op deze strakke melodie en opzwepende beats werd geschreven door de ervaren Udo Mechels. Voor de backings viel onze keuze op Dany Caen, die o.a met heel bekende namen samenwerkt uit de Belgische Showbizz. Marco voelt zich duidelijk in zijn nopjes en goed in zijn vel want “De Koning van de nacht “ dat ligt hem wel. Getuige hiervan, Bert Temmerman, die er een hippe videoclip van maakte waarin Marco van het begin tot het einde straalt