· 

Marco de Vries


 

 

MARCO DE VRIES KOMT MET  “JE BENT DE MIJNE”

 

 

 

Marco de Vries, de zingende stratenmaker uit Sneek, komt met een nieuw nummer “Je bent de mijne”. Dit nummer werd geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken. “Via een bevriende collega artiest kwam ik in contact met Martin Sterken en ik vertelde hem dat ik een mooi zomers liedje wilde, even een keer wat anders dan een sentimenteel nummer wat ik meestal zing. Vrolijk en zomers, dat wilde ik! Martin is aan het werk gegaan en kwam met een drietal demo’s en uiteindelijk viel de keuze op “Je bent de mijne”. Het is een geheel nieuw nummer en gaat over een verliefd stelletje dat elkaar graag wil zien en nooit meer kwijt wil. De clip is gemaakt in Bolsward door Robert Vegt en vertelt het verhaal. Ik ben dan ook echt trots op deze productie”, aldus Marco.

 

Marco de Vries uit Sneek is al vroeg begonnen met zingen. Vroeger zat hij thuis naast de radio de liedjes mee te zingen. Later volgden er wat optredens in cafés en voetbalkantines, en zo is het begonnen. Toch heeft Marco op een geven moment het optreden even op een laag pitje gezet, om er nu weer voor de volle 100% voor te gaan. Marco de Vries stapte over naar Martin Sterken om te kijken of hij net dat beetje meer kon geven om zo nog meer succes te halen. En dat is gelukt zoals hij zelf aangeeft. 

 

Met deze single “Je bent de mijne” geeft hij ook aan te werken aan zijn carrière, want Marco de Vries is een vechter, als hij iets wil dan gaat hij ervoor.

Met dit mooie nummer hoopt Marco dan ook dat hij gehoord gaat worden op vele zenders door heel Nederland en Belgie want “Je bent de mijne” verdient zeker een plek in diverse playlisten