· 

Marius


 

 

Marius - ''Maak het leven maar mooi''

 

 

Zanger Marius uit Medemblik komt met een nieuwe single “Maak het leven maar mooi” en dat is precies wat hij ook graag wil. Marius die begin November is gestart met een nieuw team wilde dan ook heel graag snel met een nieuw nummer komen.Dit nummer heeft hij nog opgenomen bij zijn vorige producer maar wordt uitgebracht onder het label van zijn nieuwe producer Martin Sterken Producties.Het is niet zodat hij niet tevreden was, maar wilde een nieuwe weg in slaan zo dat hij net een stapje hoger probeert te komen dan dat hij nu staat. Mijn grote voorbeeld Jannes begon ooit bij deze studio en was een droom van mij om daar ook ooit mijn nummers te mogen opnemen. Ook valt dit samen met het beëindigen met de samenwerking van mijn vorige management.Dus 2 vliegen in 1 klap, aldus een trotse Marius.

 

Marius die geboren is in Enkhuizen en later verhuisde naar het mooie Medemblik,timmert lekker aan de weg. Hij is ooit begonnen als chauffeur en geluidsman van artiesten en als hem dan gevraagd werd om een liedje te zingen deed hij dit met liefde en plezier. Sinds 2018 begon hij meer te zingen in cafés en in 2019 bracht hij een cover uit. Deze cover was van Jannes “Griekenland”en smaakte naar meer.

 

In 2020 kwam hij dan met zijn debuut singel “Jouw ogen zeggen mij” en daarna kwam hij met de single “Jammer genoeg” en dan nu“Maak het leven maar mooi”