· 

Mart Hoogkamer en Donnie


 

 

Mart Hoogkamer en Donnie  - “Bieber Van De Kroeg”

 

 

 

“Bieber Van De Kroeg” nieuwe samen werking Donnie met  Mart Hoogkamer 

 

Vandaag brengen Donnie en Mart Hoogkamer hun unieke duet ‘Bieber Van De Kroeg’ uit. Donnie legt uit dat ‘Bieber van de Kroeg’ een metafoor is voor super lekker gaan. Dat je die ene persoon bent op een feest of in de kroeg en van een drankje krijg je nooit genoeg. Begrijp je!? De dag voordat Donnie de studio in zou gaan, belde Mart hem toevallig op. “Ik zat in de schuur met uitzicht op de frituur en we hadden een conversatie van een klein anderhalf uur. We kregen een idee en besloten om de dag erna samen de studio in te gaan. Toen zei mijn producer Arno Krabman, dat Mart eigenlijk wel een beetje op Justin Bieber lijkt, waarop mijn neef zei dat ik wel een beetje op Ed Sheeran lijk. Zo is het haakje ontstaan waar het jasje op is komen te hangen”, aldus Donnie.

 

Mart Hoogkamer: “We hebben het nummer eigenlijk in hele korte tijd opgenomen. Ik denk dat het opnemen van de videoclip langer duurde. Zowel tijdens het inzingen, als opnemen van de clip lagen we continu in een deuk. Het resultaat is echt te gek en we zijn er super trots op. Hopelijk gaat het nummer door het hele land gedraaid worden”.

 

Volgens Donnie en Mart is de hilarische videoclip vergelijkbaar met een korte komedie film. De clip is geregisseerd door de veelgeprezen regisseur Véras Fawaz en vertelt het verhaal van twee beste vrienden die hun droom leven. Donnie en Mart Hoogkamer zijn nog lang niet moe! Donnie scoorde met zijn laatste twee hits de platina status en Mart Hoogkamer stond met zijn ‘Ik Ga Zwemmen’ vorig jaar dik op 1 in de top 40. ‘Bieber Van De Kroeg’ is geproduceerd door Arno Krabman (o.a. Snelle, Flemming, Suzan & Freek). Krabman was ook mede verantwoordelijk voor Donnie’s eerdere hit ‘Frans Duits’ met Frans Duijts.