· 

Maurice Groeneweg


 

 

Maurice Groeneweg  - “Toe wees nou niet zo kwaad” 

 

 

 

 

Maurice Groeneweg uit Hellevoetsluis is een talentvolle zanger en entertainer, en zit al een geruime tijd in het vak. Hij heeft menige feesten en partijen van muziek en gezelligheid voorzien. Maurice zorgt er altijd voor dat de klanten tevreden zijn. De klant is Koning zoals hij altijd zegt en een feest of partij moet natuurlijk altijd knallen! Maurice vond het weer tijd voor een nieuw nummer en komt dan met een prachtige ballad “Toe wees nou niet kwaad”

 

Na mijn vorige single ''Ik doe lekker wat ik wil'' ben ik weer samen de studio in gedoken met Dave van Well van Dutch Artist Music en deze heeft een mooie tekst geschreven op het bekende nummer “Love is all” van Engelbert Humperdinck. Een tekst waar vele mensen zich in herkennen, het altijd te druk bezig zijn met de dagelijkse dingen en daarbij de mensen vergeten die het meest dierbaar voor ons zijn.

 

Maurice is voor elk feest in! zoals: bruiloften, verjaardagen, jubileums, openingen, themafeesten, en nog vele andere feesten! Maurice zingt voornamelijk Nederlandstalige muziek, maar zingt ook Engelstalige muziek.

 

“Toe wees nou niet zo kwaad” is te vinden op alle downloadportals en streamingsites.