· 

Mel en Den


 

 

Mel en Den - “Doe Posi” 

 

 

Mel en Den komt met antwoord op ”Het leven is geen ponykamp”

 

Na het onverwacht, zeer grote succes van hun zelfgemaakte eerste single ‘’Het leven is geen ponykamp’’ lanceert Mel en Den hun tweede project “Doe Posi”. Afgelopen tijd staat sociale media op zijn kop door de clipsingel ‘’Het leven is geen ponykamp’’. You Tube views van meer dan 110.000 op het kanaal van Ron Schmid alias “Ronnie de Cameramoney” bekend van o.a. RTL en SBS6 en op sociale media meer dan 700.000 views

 

“Doe Posi” is nu professioneel geproduceerd; bij Sonic Solutions. De tekst is gemaakt door Melanie Mutsers en het arrangement door Dennie van den Bosch, Live gitaar is ingespeeld door Jorge Nieuwenhuis en accordeon door virtuoos Manfred Jongenelis. Ook bij deze tweede single heeft musicalster Martine de Jager gecoacht en de backing vocals met haar killing voice verzorgd. Michel Clerx hoor je ook in het refrein. Aan de videoclip “Doe Posi” hebben onder andere deze, inmiddels bekende Nederlanders meegewerkt: Maria en Toon finalisten 2e plaats bij de Dansmarathon op SBS6 en hun Dansgroep de Thunderbirds . Ook is er een speciale rol weggelegd voor Hans Evers en de Party assistent Saïd Bounadir (SBS 6 tv programma: Ik Geloof in mij).

 

Het nummer wordt beter wanneer je het een aantal keer gehoord hebt, is een veelgehoorde reactie. Het is een oproep aan alle koppige ezels die het nodig vinden om negatief commentaar te leveren op anderen . Ook ezels hebben ergens een goede kant in hun hart en met het bijbehorende dansje wilt Mel en Den deze kant van alle ezels in de spotlights zetten.