Metejoor & Emma Heesters


 

 

Metejoor & Emma Heesters - Rendez Vous

 

 

De zomer komt eraan en we komen weer dichter bij elkaar..

Tijd voor zwoele zomeravonden, tijd voor zinderende muziek, tijd voor een beloftevolle Rendez-vous.Metejoor en Emma Heesters geven het goede voorbeeld met dit zomerduet.Voor Metejoor weer een fijne muzikale Rendez-vous met een Nederlandse zangeres en wat voor één!Emma Heesters is een waar youtube fenomeen, met covers in andere talen heeft ze een groot publiek voor zich gewonnen over de hele wereld.

 

Metejoor is dan weer een aanstormend fenomeen in Belgie maar ook in Nederland heeft hij samen met Babet harten veroverd met de hitsingle "Eén op een miljoen"

 

Deze Rendez-vous is er eentje om "nooit genoeg van te krijgen", een heerlijke beat, een funky gitaartje en een lekkere verleidelijke tekst , met andere woorden alle ingredienten om verliefd te worden of te blijven!

Eén en één is drie in dit geval!

 

Emma: "Het voelt onwijs goed om samen met Metejoor dit nummer in België en Nederland  uit te brengen. België zit al van kinds af aan in mijn hart en Metejoor is een echte toffe guy en ontzettend getalenteerd. Ik hoop dat we heel de Benelux blij kunnen maken met onze "Rendez-vous"

 

Metejoor:  "We mogen binnenkort weer knuffelen en heb ik even geluk want Emma Heesters en ik hebben een ideaal knuffel nummer in handen met 

"Rendez-vous", denk ik.Zalig om weer met een geweldige zangeres te mogen duetten, iemand die volgens mij op een zwoele muzikale manier de mensen rond haar vinger kan winden..Ik krijg er in ieder geval "nooit genoeg" van, van deze song..  THANX