· 

Metejoor FT Babet


 

 

Metejoor FT Babet - Eén op een miljoen

 

 

Eén op de 17 miljoen stemmen in Nederland, Babette van Vugt, vond haar één op de 11 miljoen stemmen van Belgie , Metejoor. Nu samen op het gloednieuwe, prachtige duet "1 op een miljoen".

 

Met al diverse radio hits op zijn naam is Metejoor geen onbekende voor Vlaanderen.

Met o.a. 'Blij om jou te zien' en 'Hoe kon ik zo dom zijn' samen met dj 5napback is hij één van de nieuwe muziektalenten in eigen land en een graag gezien muziekgast bij radio en media.

 

Hij stond in het Sportpaleis in het voorprogramma van Niels Destadsbader en ging met zijn bandje toeren door Vlaanderen met eigen repertoire. Toen de wereld nog niet op slot was.

 

Babet is dan wel weer een nieuwe muzikale ontdekking

 

Dit Nederlands toptalent met haar prachtige, ontroerende stem kan nu al terugkijken op een rijk muziekverleden, onder andere als singer-songwriter voor klinkende namen als Demi Lovato, The Chainsmokers en Pitbull of als kandidate in The Voice of Holland 2012. Babet is de ideale muziekpartner voor de warme stem van Metejoor in dit wondermooie en meeslepende nummer.

 

'We zijn de melodie vergeten, die wij ooit samen schreven, nu lopen onze levens langs elkaar'....

 

Je start als koppel vol beloftes, vol toekomstmuziek en vertrouwen.

Maar soms loopt het niet goed af. Ben je toch niet die '1 op een miljoen'. Maar eindig je 1 tegen 1; niet in staat om samen die dromen waar te maken.

 

Babet

 

'Ik had nooit nagedacht om in het Nederlands te zingen. Ik uit mezelf het liefst in het Engels. Maar wanneer ik het nummer hoorde, had ik niet lang nodig om ja te zeggen.

Meer nog, wanneer ik het tweede couplet inzong, kreeg ik zelf kippenvel!’

 

'Metejoor 'Toen ik het nummer schreef samen met The  Companions,

kon ik niet vermoeden dat de finale song in duet met Babet zo betoverend en magisch zou klinken Je kan echt wel zeggen dat dit een match is van 1 op een miljoen!’