· 

Michael Humble


 

 

Michael Humble  - Opa 

 

 

 

Michael Humble gaat met zijn nieuwe single “Opa” vrolijk de zomer door.

 

Na het succes van zijn laatste single ‘Zij heeft schulden’ die goed werd ontvangen bij de radio stations, YouTube en tv zenders, is Michael weer helemaal terug van weggeweest. Michael Humble komt nu met een nieuwe zomer single getiteld “Opa”. Een leuke cover van Andy de Wit. Deze single is opgenomen bij Ad van de Hurk wat de echte naam is van Andy en is alweer de 2e single die Michael samen met Ad maakt in de Studiomaker studio en uitbrengt.

 

 Ik ben zelf een grote bewonderaar van Andy en het liedje “Opa” vond ik altijd een gezellig nummer om te zingen, daarom heb ik aan Ad gevraagd of ik het liedje opnieuw mocht uitbrengen en het resultaat mag er zijn. Natuurlijk hoort bij een nieuw nummer ook een mooie clip en dit mochten wij opnemen in het pand van John Beerens, waarvoor dank. Ondanks dat alle figuranten geen ervaring hadden om mee te werken in een videoclip, is het resultaat top geworden en bij het horen en zien blijf je zeker niet stil staan, aldus een super trotse Michael Humble.

 

Michael Humble O.a. bekend van de singles ‘Stapelgek van al dat moois’ ‘Meisje van een dating site’ ‘Het mooiste meisje uit Italië’ ‘Hij had je vader kunnen zijn’ viert dit jaar ook nog eens zijn 20 jarige jubileum als zanger en gaat dit groot vieren in December, maar daarover hoort u nog zeker meer… Het nummer “Opa” is te downloaden via de bekende downloadstreams