· 

Michael Willemsen


 

 

Michael Willemsen maakt ijzersterke 2e single!

 

 

Zanger Michael Willemsen uit Deventer (1985) bracht afgelopen jaar zijn debuut single uit getiteld; “Vol verlangen”. De single was meteen een succes bij veel radiozenders waar hij nog steeds vaak voorbij komt. Ook zijn videoclip is veel gedraaid op Tv Oranje en wordt nog steeds heel goed bekeken op Youtube. Ondertussen heeft de zanger niet stil gezeten en is hij wederom de studio ingedoken bij tekstschrijver en allround producer André Kooiman uit Raamsdonksveer. Die schreef en produceerde, net als zijn voorgaande single, een prachtige nieuwe track met de titel: “Ik heb er alles aan gedaan”. Het nummer heeft een werkelijk schitterende diepzinnige tekst, passend bij de mooie stem van Michael Willemsen. De ijzersterke pop-beat met scheurende gitaar solo’s geven het nummer enorm veel power waardoor het geheel een krachtige pop ballade is geworden!

 

De single “Ik heb er alles aan gedaan” is vanaf eind November 2020 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. Tevens is er wederom een bijpassende videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

 

Met deze ijzersterke pop ballade levert Michael Willemsen een dijk van een 2e nummer af bij het Nederlandstalige publiek, waarbij zijn enorme veelzijdigheid in muziek heel goed naar voren komt!