· 

Miisz Gracie


 

 

Miisz Gracie - 17 miljoen euro

 

 

Miisz Gracie is de artiestennaam van Graciëlla Scholtes uit Zoetermeer, die geboren lijkt voor de bühne. Niet alleen als zangeres, maar ook als model en bij missverkiezingen is ze al jarenlang actief. Zo werkte ze al eens als fotomodel voor het modemerk Sapph en schreef ze al diverse misstitels op haar naam. Eerder dit jaar werd ze first runner-up in Kosovo bij Miss freedom of the world 2021.

 

De creatieve duizendpoot brengt nu voor het eerst met een Nederlandstalige single uit. Tot nu toe maakte Miisz Gracie muziek in het Engels. 

 

Het nummer '17 miljoen euro' is een moderne popsong, met een hypnotiserende beat. In het nummer, en in bijbehorende videoclip, laat Gracie ons geloven dat ze meer "money heeft dan er mensen zijn", vandaar 17 miljoen euro. 

 

Miisz Gracie is met haar opvallende verschijning hard op weg naar de top. Misschien dat '17 miljoen euro' haar wel het laatste zetje geeft in Nederland en België. 

 

Bekijk snel de videoclip, het nummer is te beluisteren op alle streaming platforms. De single wordt uitgebracht op het onlangs opgerichte nieuwe poplabel SQR1 (square 1)