Mike Grondy


 

 

Mike Grondy – Christina  

 

 

Mike Grondy Zanger, presentator én acteur, deze Vilvoordenaar bewandelde reeds al deze paden met succes! De slechterik Carl in de tweede film van de Buurpolitie, verschillende soaps en natuurlijk de vele podia in Vlaanderen. Mike Grondy laat je de polonaise dansen op Vlaamse Schlagers, herinneringen ophalen met Engelstalige klassiekers én meezingen met nummers uit het Franse Chanson.

 

Mike Grondy wil mensen gelukkig maken en vanop het podium zijn publiek zien stralen! Samen met zijn echtgenote Andrea Schön vormt hij een ambiance duo, samen namen ze 2 full cd’s op waarop je hen zowel solo als in duet kan horen.

 

‘Pure Français’ was een solo album van Mike Grondy met Franse klassiekers, het album met 15 pareltjes uit de jaren 60, was een ode aan ‘zijn parel’, zijn overleden mama. 

 

 De Sfeer én de sound van de jaren 60 vormen de basis voor het nieuwe nummer van Mike Grondy. Het stof werd van een 53 jaar oud nummer geblazen. Mike Grondy bewaarde het nummer 25 jaar lang in zijn ‘muziekschuif’ en trok met nummer van Jack Anton uit Vilvoorde naar de BM-Studio’s in Lanaken. Het resultaat is een schitterende bewerking van het nummer! ‘Christina’ een ballade, geschreven door Denef, werd bewerkt door Andy De Wit van De Musicmaker.

 

Mike Grondy brengt het nummer, recht uit zijn hart voor zijn onlangs overleden papa, je hoort zijn Andrea Schön als backing vocal.

 

Christina, een wondermooie ballade is te beluisteren en te downloaden op Spotify, Apple Music, Itunes en alle andere digitale platformen.