· 

Mike Nieuwenburg


 

 

Mike Nieuwenburg – Ben zo blij dat jij in mijn leven bent

 

 

Mike Nieuwenburg probeert met z’n debuutsingle ‘Ben zo blij dat jij in mijn leven bent’ een plekje te veroveren in de welbekende playlisten. Heel toevallig bestond zijn persoonlijke playlist uit liedjes waarvan het overgrote deel opgenomen was bij The Boom! Music Studio. Omdat Mike, die ondertussen ook al een kleine drie jaar actief is als zanger,zelf ook een keer een single wilde uitbrengen bezocht hij de website van deze opnamestudio uit De Meern waar producer Frank Verkooyen de scepter zwaait. Er werd een afspraak gepland en daarbij nam Mike z’n neef/ zanger Leo Kleijn ook mee. Leo begeleidt hem namelijk in heel veel dingen. Vanaf het begin was er een klik tussen beide partijen en dat resulteerde uiteindelijk in een samenwerking.

 

Tijdens dat gesprek bleek dat Mike op zoek was naar een feestnummer waarbij als onderwerp de liefde naar voren geschoven werd. ‘Iedereen kan het meezingen en het is zo geschreven dat je het ook naar elkaar toe kunt zingen. Ik ben ervan overtuigt dat ik een goede keuze heb gemaakt om deze grote stap te nemen. Dat geldt ook voor de clipopname waarvoor Gerrit Driessen is ingehuurd. Leo Kleijn nam de de rol van regisseur op zich en dat leverde een mooie verhaallijn op. Als je iets doet moet je het goed doen en heb nergens op bespaard’, glundert Mike.

 

Ben zo blij dat jij in mijn leven bent" uitgebracht door Nationale Artiesten Parade is vanaf 30 maart 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Mike Nieuwenburg.