· 

Milan Verwoert


 

 

Milan Verwoert – Ik zal je nooit vergeten 

 

 

In de omgeving van zijn woonplaats Herveld heeft Milan Verwoert al een behoorlijke reputatie opgebouwd  als deejay. Daar komt, als het aan Milan ligt, in de loop van de tijd verandering in. Hij maakt zich namelijk op voor een heuse zangcarrière en 

presenteert vol trots zijn debuutsingle “Ik zal je nooit vergeten”. Het is inderdaad een cover van één van de grootste hits die Koos Alberts uitbracht. Op advies van mensen uit het vak nam hij contact op met producer Frank Verkooyen van The Boom! 

Music Studio om er een hedendaagse uptempo versie van te maken. Qua productie is de lat behoorlijk hoog gelegd. Dat is uiteraard gelukt en het zou zomaar kunnen dat de naam Milan Verwoert hiermee landelijke bekendheid gaat genieten. 

 

De 19 jarige ‘artiest uit de dop’ groeide in huiselijke kring van kleins af aan al op met muziek van Koos Alberts. Milan heeft een groot aantal tracks van Koos beluisterd en kwam, na grondig onderzoek,  tot de conclusie dat van “Ik zal je nooit vergeten” nog  geen  bewerkte  versie  was  uitgebracht.  Milan  zelf  noemt  het  een  mooie eerste  stap  die  ongetwijfeld  een  vervolg  gaat krijgen.  Toch  gaat  hij  zich  eerst  voor  de  volle  100%  focussen  op  deze  plaat  en  hoopt  veel  airplay  er  mee  te  behalen.  De promotie wordt in ieder geval groots aangepakt. 

 

De single “Ik  zal  je  nooit  vergeten” is  vanaf 1  maart 2023 te  streamen  bij  de  bekende  portals.  De beelden  van  de clip zijn geschoten door Niels Horstman. Deze is te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamNL Music en de socials van Milan.