· 

Mister Nightlife


 

 

Mister Nightlife - Iedereen Wist Het 

 

 

“Een prachtig klinkende feestplaat, met lekkere gipsy gitaren en een dikke accordeon solo”

 

De sympathieke Mister Nightlife uit Etten Leur is het afgelopen jaar enorm actief geweest waar andere artiesten in deze tijden juist minder zichtbaar zijn. Zeer succesvol was hij het afgelopen jaar met zijn nieuwe en eigen geschreven nummers; “Het gaat maar door” en “Paros het eiland van mijn dromen”. De afgelopen maand dook hij opnieuw de studio in met top-producer en tekstschrijver André Kooiman, die ook zijn laatste singels produceerde en samen met Nightlife schreef. Deze keer was het plan om een mooie eigentijdse remake te maken van de bekendste hit van Mister Nightlife: “Iedereen wist het”! En wat voor een prachtige produktie is het geworden… Het arrangement is behoorlijk verandert tot een prachtig klinkende feestplaat. Lekkere gipsy gitaren, een dikke accordeon solo gespeeld door Mister Nightlife himself, en een hele vette sound maken het nummer helemaal af! “Het nummer heeft een flinke boost gekregen en klinkt super eigentijds, waardoor het liedje zowel jong en oud zal aanspreken” zegt Mister Nightlife tevreden!

 

Vanaf medio November 2020 zal de nieuwe single worden gereleased. Het nummer is verkrijgbaar als fysieke cd en natuurlijk ook via alle grote download en streaming portals. De videoclip werd gemaakt tijdens een live TV optreden door Clipstudio. De single wordt gepromoot door PLUGplugging en zal te horen zijn op alle radiozenders in Nederland en België.

 

Met zijn nieuwe versie van “Iedereen wist het” heeft Mister Nightlife een fantastische nieuwe feestversie afgeleverd van zijn bekendste hit tot nu toe. Een grote aanwinst in het rijk gevulde repertoire van de sfeer zanger, die nog steeds veel mensen verblijd met zijn tijdloze muziek!