· 

Monique Von Beers


 

 

Monique Von Beers

Ik weet niks ik hoor niks en ik zie niks 

 

 

Monique von Beers is een vrolijke entertainer die houdt van het publiek en er graag feestje van maakt. Monique is geboren op 14 Mei 1972 in Rotterdam. Momenteel is zij woonachtig in Schiedam.

 

Het begon allemaal toen ze 12 jaar werd en als cadeau een soundmixer kreeg van haar ouders. Die hadden inmiddels al lang door dat hun dochter wel eens als zangeres door het leven zou kunnen gaan.

 

Na veel oefenen, talentenjachten en optredens op trouwerijen en feestjes van familie, is ze op 17 jarige leeftijd begonnen met optreden voor het grotere publiek. Toen ze in 1999 trouwde met haar man John zijn ze samen hard aan de weg gaan timmeren om Monique’s zangcarrière naar een hoger niveau te tillen.

 

Dit resulteerde in vele optredens met rustige, en ook vooral veel drukke periodes. Ook het vertolken van vele typetjes was haar niet te dol. Typetjes als Els Presley ( de nicht van ), Sugar Lee Hooper, Shirley Bassey en Andréa Hazes ( de Rotterdamse zus van ) konden hierbij niet ontbreken. Dit heeft zij echter nu achter zich gelaten.

 

In 2019 vierde Monique haar 30 jarig jubileum als zangeres. Dit is groots gevierd met diverse collega Artiesten.

 

Monique zingt graag liedjes van eigen bodem zoals o.a. Andre Hazes, maar af en toe Blues, Rock & Roll en Soul vind ze ook wel lekker. Er is niks te gek voor Monique.

 

Haar eerste liedje “Ik weet niks, Ik hoor niks en Ik zie niks” is momenteel een feit en zal te beluisteren zijn via diverse Media kanalen. Hier is ze heel trots op, zeker omdat ze de tekst zelf heeft geschreven. Momenteel werkt ze al aan een nieuw liedje want ze heeft de smaak te pakken. Haar motto: “Monique maakt van uw feestje een Feest!!!”