· 

Natasja Poels


 

Natasja Poels - Duizend rozen voor jou 

 

 

Natasja eert haar moeder met gevoelige single “Duizend rozen voor jou”

Onvoorwaardelijke liefde voor haar moeder dreef zangeres Natasja Poels naar een nieuw gevoelig nummer: Duizend rozen voor jou.

Het lied - vertaald en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak - wordt op 28 augustus officieel uitgebracht en werd eerder deze zomer voor een select gezelschap in Koonings The Wedding Palace (Deurne) gelanceerd als complete verrassing voor moeder Ineke.

 

,,Op het dieptepunt van de coronacrisis werd ze 70 jaar”, zegt Natasja Poels. ,,We konden haar verjaardag dus niet vieren zoals we dat wilden. Dat hebben we die avond in de bruidszaak van mijn zus Ramona goedgemaakt. Iedereen verscheen in het zwart en alleen tegen m’n moeder had ik gezegd: dresscode rood. Ze viel dus wel op... Een welverdiend eerbetoon.”

 

Beelden van die onvergetelijke avond zijn gebruikt in de videoclip

van Duizend rozen voor jou, in de oorspronkelijke Duitse versie van schlagerzanger Semino Rossi Tausend Rosen fur dich. Het nummer is bij de schlagerkoningin van Nederland in goede handen. ,,Ik hou van het genre en helemaal van de romatische kant ervan, zoals dit lied”, aldus Natasja Poels. ,,Ooit hoop ik in Nederland net zulke mooie shows te geven als Semino in Duitsland.”

Hoewel opgedragen aan Ineke is Duizend rozen voor jou een aubade aan alle moeders. 

 

De muziek van de single werd live ingespeeld door de Marcel Fisser Band. De kleding die Natasja in de clip draagt, is ontworpen door zus Ramona