Nathalie Meskens


 

 

Nathalie Meskens - gotta run

 

 

MSKNS maakt komaf met de ratrace waarin we leven in nieuwe single ‘Gotta Run’

 

Na haar geslaagde debuutsingle 'You Knocked Down My Walls' is de Vlaamse zangeres en actrice Nathalie Meskens klaar voor meer.

Onder de artiestennaam MSKNS lanceert ze haar tweede single 'Gotta Run'.

Het is een uptempo song die je goede, warme vibes geeft. Een ideaal nummer om je heupen op los te gooien en je meteen doet verlangen naar zwoele zomeravonden.

'Gotta Run' gaat over de ratrace waarin we leven. Je holt van hier naar daar en hebt het gevoel dat je soms achter bepaalde zaken aanloopt.

Met de song wil MSKNS de boodschap meegeven om je eigen tempo te volgen en tijd te maken voor dingen die je echt gelukkig maken of voldoening geven.

Een mooie boodschap om meer in het moment te leven.

 

“Vaak willen we veel in het leven. We willen ambitieus zijn, een carrière maken, een gezin stichten, de beste ouder zijn, zorgen dat we gezond leven, …

Daarmee proberen we alle bordjes zo goed en lang mogelijk omhoog te houden. We leggen de lat zo hoog, dat we soms de belangrijkste dingen in het leven missen.

Je zou ‘Gotta Run’ kunnen zien als een oproep om iets meer te vertragen. Te genieten van wat er echt toe doet. Dat probeer ik zelf ook te doen”, aldus MSKNS.

 

‘Gotta Run’, de nieuwe single van MSKNS, is vanaf vandaag, vrijdag 31 maart, overal beschikbaar en te beluisteren