· 

Perry Zuidam


 

 

Perry Zuidam  “Ieder mens wil toch gelukkig zijn”

 

 

In deze rare, roerige tijd probeert iedereen toch iedere mogelijkheid aan te pakken om zich gelukkig en happy te voelen.

 

Dat is de reden waarom Perry Zuidam nu juist met een hele vrolijke nieuwe single komt.

Het is al donker genoeg om ons heen dus laten we elkaar blij en gelukkig maken.

 

De nieuwe single “Ieder mens wil toch gelukkig zijn” is een vrolijke uptempo plaat en een lied wat in je hoofd blijft zitten.

Volgens insiders zou dit wel eens de single van Perry Zuidam kunnen zijn, die hem weer wat hoger op de ladder gaat zetten.

 

Het verhaal van dit lied is: dat we moeten proberen om uit de kleinste en meest onverwachte momenten van het leven, het geluk te vinden en te pakken.

Bij de single is er natuurlijk ook weer gezorgd voor een leuke opvallende videoclip.

 

De muziek was van origine een musette stuk en Laurens van Wessel en Perry Zuidam hebben hier hun eigen draai aan gegeven.

 

Perry Zuidam staat inmiddels bekend als zanger van liedjes met een nostalgische knipoog, maar vooral happy feeling liedjes.

 

Sinds 2018 resulteerde dit voor Perry Zuidam tot verschillende succesvolle producties zoals: Jij kunt niet altijd 16 zijn, Toffe Jongens,  Zwoele Zotte Zomer en Billen in het zand.

Liedjes die allemaal veel werden gedraaid op de verschillende Regionale en Landelijke zenders.

 

Perry Zuidam is inmiddels ruim 20 jaar actief als zanger in Nederland en België. Sinds 2013 heeft perry van zijn hobby zijn beroep gemaakt en staat hij, normaliter, wekelijks meerdere malen op verschillende soorten podia.

 

Perry bracht al meerdere singles en twee albums uit.