· 

Peter & Melanie Beense


 

 

Peter & Melanie Beense – Het voelt goed

 

 

 

De nieuwe duetsingle ‘Het voelt goed’ van Peter Beense en z’n dochter Melanie lag al een tijdje op de plank. De keuze om juist nu in deze negatieve tijd een beetje positieve muziek uit te brengen was snel gemaakt. Bram Koning kreeg de opdracht om een Nederlandstalige tekst te schrijven op de wereldhit ‘It Takes Two’ . Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio heeft op sublieme wijze het arrangement gemaakt. In het nummer wordt oa. bezongen dat Melanie van moderne liedjes houdt . Peter daarentegen is van de oude stempel. Hij geniet van ballads en van valderie. Zingen is voor zowel Peter al Melanie een lust voor het leven.

 

Peter laat weten dat het heel iets anders is dan wat je van hem verwacht. ‘Er zit zelfs een beetje soul verwerkt in het pittige lied dat bol staat van gitaarpartijen die zijn ingespeeld door Marcel Fisser. Nicky Fisser, ja….inderdaad de zoon van Marcel is verantwoordelijk voor de drums. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel erg tevreden ben over dit lied en hoop echt dat het bijdraagt aan een beetje positiviteit. Dat geldt ook voor de clip. Omdat Melanie in Spanje zit en ik gewoon in Nederland moesten we iets bedenken om toch samen in beeld te komen. Ik ben in Spanje geweest en heb daar samen met haar in de auto al zingend een filmpje opgenomen met de telefoon. Dat zag er best goed uit. Nadat ik weer in Nederland was heeft Melanie op haar Ipad in Spanje een aantal filmpjes gemaakt. Datzelfde deed ik mij thuis. Die beelden heeft Pascal Verlinden van Redgell Media vervolgens samengevoegd in de clip en dat heeft wel iets. Je moet het eigenlijk zelf even bekijken, aldust Peter.

 

‘Het voelt goed’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 30 september 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De zeer bijzondere clip is hier  te bewonderen