· 

Randy Blommaert


 

 

Randy Blommaert - Ik verlang zo naar jou

 

 

Randy Blommaert komt Met cover wereldhit JARUSALEMA

 

“Ik verlang zo naar jou” is de 5e single van zanger Randy Blommaert uit Leiden en is tot stand gekomen bij het horen van de wel bekende wereld hit ''Jarusalema". De muzikale klanken en het ritme brachten mij op ideeen, waardoor ik bij mijn producer ben langs gegaan om dit te bespreken. In deze tijd van lockdown en het gemis van vele dierbaren, wilde ik hierop mijn gevoelens verwoorden. Ik gaf aan een nieuw nummer te willen maken wat over liefde, weerzien en gemis zou gaan. De muzieklijnen mochten wel erkenning hebben van de wel bekende hit maar met eigen interpretatie! Het proces is van start gegaan, waarbij bovenverwachting "Ik verlang zo naar jou" ontstond. Een lied wat door iedereen omarmd kan worden. Of je nou vlinders hebt en verlangt naar die ene grote liefde, of verlangt naar oma en opa waar je al maanden niet heen kunt vanwege de covid tijd. Je kunt het liedje op je eigen manier interpreteren. Dat is de kracht van ''Ik verlang zo naar jou". Door de klanken van accordeon gespeeld door Manfred Jongenelis is het een gezellig, vrolijk volks, pop liedje geworden.

 

Op 24 December 1990 is Randy Blommaert geboren in Zeeuws-Vlaanderen. Randy nam op 10-jarige leeftijd door het nummer ”ik zing dit lied voor jou alleen” te zingen, de eerste prijs op een talenten jacht in ontvangst. Het publiek raakte geëmotioneerd door dat Randy een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. Randy is op 16- jarige leeftijd van Zeeuws-Vlaanderen verhuisd naar Leiden waar het gevoel om op de bühne te staan steeds sterker werd. Na wat jaren mee te doen aan verschillende talentenjachten wist hij vele finaleplaatsen te veroveren..

 

Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud publiek. Kortom deze jongeman leeft voor zijn muziek en het vermaken van zijn publiek. Randy bestormde de hitlijsten met zijn vorige single “Zo mooi” en hoopt dat natuurlijk ook te doen met deze nieuwe single “Ik verlang zo naar jou”