· 

Regi


 

 

Regi  - Horen, Zien En Zwijgen

 

 

 

Regi doorbreekt de stilte met nieuwe single ‘Horen, Zien En Zwijgen’

 

Regi doet het wéér. De Limburgse hitmaker is een van de uitvinders van ‘eurodance’ en in dat genre scoorde hij in het verleden al talloze hits met onder andere Milk Inc. Zoveel jaren later trekt hij opnieuw de kaart van ‘eurodance’, maar deze keer in het Nederlands. ‘Horen, Zien En Zwijgen’, een top track die ongetwijfeld in ieders hoofd blijft hangen.

 

De breekbare stem op ‘Horen, Zien En Zwijgen’ is van MAXINE. De Nederlandse singer-songwriter is nog maar 25 jaar, maar schreef al mee aan nummers voor bekende Nederlandse namen als Maan, Ronnie Flex, Emma Heesters en Roxeanne Hazes. In Vlaanderen stond ze ook mee aan de wieg van de monsterhit ‘Ongewoon’ van Pommelien Thijs en recent nog ‘Meer Dan Morgen’ van Pauline. Zelf bracht ze ook al verschillende singles uit en in 2021 kam ze met haar debuutalbum ‘Minor Felt Major’. MAXINE is keihard aan haar eigen weg aan het timmeren en met succes.

 

Het belooft een drukke zomer te worden voor Regi, waarin hij op Tomorrowland en talloze andere grote live podia plat zal spelen. Wie Regi aan het werk wil zien, kan alle data terugvinden op regipenxten.be. Dit jaar staat Regi opnieuw in het Sportpaleis met zijn derde soloconcert Regi, The Return. Het enthousiasme daarvoor was zó groot, dat de tickets voor de eerste show de deur uitvlogen en Regi een tweede concert aankondigde. Daarmee mag hij op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 voor vuurwerk zorgen in het Sportpaleis. Tickets zijn te verkrijgen via sportpaleis.be.

 

Regi heeft, zoals we van hem gewoon zijn, de afgelopen tijd niet stilgezeten. De Limburger heeft al heel wat MIA’s achter zijn naam staan en mocht daar dit jaar de MIA voor ‘Dance’ aan toevoegen. Na een tweevoudige winst van Zomerhit had Regi afgelopen zomer opnieuw een nominatie voor Zomerhit te pakken met ‘Zwaartekracht’. Naast een reeks radio-hits scoort Regi ook met zijn eigen radioprogramma Radio Regi en was er een nieuw seizoen van het succesvolle Regi Academy.