· 

Remco Vayne ft. Greenlegend


 

 

 Remco Vayne ft. Greenlegend - Passie en vuur

 

 

Zanger Remco Vayne lanceert verrassende nieuwe single ‘Passie en Vuur’

 

De 31-jarige zanger Remco Vayne woont in Wijhe samen met zijn vriendin Andrea en dochtertje Chayenna. Ondanks de Corona vond Remco het hoog tijd om weer een nieuwe single uit te brengen, aangezien zijn meest recente single ‘Hoe mooi je bent’ alweer 2 jaar geleden is uitgebracht.

 

Destijds heeft hij de productie laten maken in de Frank van Etten Studio, maar voor zijn nieuwste project besluit Remco het roer volledig om te gooien en gaat een samenwerking aan met Roy Otters van ANRO Productions.

 

Remco wilde ditmaal graag iets nieuws en verrassends en zo ontstond ‘Passie en vuur’, een Nederlandstalige remake van UB40’s ‘Kingston Town’ in een feestjasje. Roy Otters is verantwoordelijk voor de productie en arrangementen, maar Remco schreef zelf (met hulp van Roy) de tekst. Tijdens het schrijven en zingen van het nummer komen ze samen op het idee om de bekende rapper Greenlegend te vragen om aan deze productie mee te werken. ‘Toen het nummer af was en wij de band met zang en stukje rap hoorden was ik echt super-enthousiast’, aldus Remco Vayne. ‘

 

Passie en Vuur is alweer zijn 4 e single en Remco hoopt hiermee dan ook op zijn landelijke doorbraak in de muziekwereld en wanneer alle horeca weer open mag, dat hij weer volop kan optreden. In de bijbehorende videoclip zien we een verliefd stelletje met in de hoofdrol het vrouwelijke model Charrissa Rissewijck en zijn goede vriend Bjorn Beuze. Ook wilde Remco graag een danseres in de clip en vroeg hiervoor zijn schoonzusje Heidi Nijboer. ‘Passie en Vuur’ komt uit op het SterrenClips label en de RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.