· 

René Kooij


 

René Kooij - “Ga niet weg”

 

 

René Kooij de zanger/entertainer uit Purmerend komt met een 5e single met als titel “Ga niet weg” en als bonus staat op deze cd ook nog “Ben niets zonder jou”

 

Na het succes wat hij had met zijn vorige single “Ouwe” komt hij nu met “Ga niet weg” Dit is een nummer wat ik al heel lang wilde opnemen, nu is het dan zover dat hij uitkomt. Ook mijn bonustrack “Ben niets zonder jou” is zo mooi en sluit perfect aan bij het eerste nummer van deze cd, aldus René Kooij

 

De passie voor muziek is mij door mijn vader bijgebracht en ik groeide op met de plaatjes van Willie Alberti, Johnny Jordaan, Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Samen met mijn vader trokken we met een Volkswagen bus en aanhanger van feest naar feest om al die enthousiaste mensen te vermaken, ik stond tijdens verjaardagen, feestjes en partijen al snel in de schijnwerpers en wist al vanaf jongs af aan als DJ iedereen in de juiste stemming te brengen potverdikkie wat was dat een mooie tijd’.

 

Ook René Kooij staat nu weer te trappelen om weer het podium op te gaan en al zijn liedjes live te zingen voor het publiek.

 

Het nummer “Ga niet weg” en ook zijn Bonustrack “Ben niets zonder jou” is net als zijn vorige nummers te downloaden via de bekende downloadstreams O.a.