· 

René Kooij


 

 

René Kooij - Hij Weet Het Allemaal Weer Zo Goed 

 

 

René Kooij is een Purmerendse zanger/entertainer en tevens DJ in hart en nieren komt binnen korte tijd alweer met een 2e single dit jaar. Na eerst in juli een serieus nummer gebracht te hebben komt hij nu met een echt feestnummer “Hij weet het allemaal weer zo goed” waarin nu ook wederom een boodschap zit, want mensen zullen dit ervaren hebben of maken het nog dagelijks mee dat iemand het weer eens beter weet!!

 

De passie voor muziek is hem door zijn vader bijgebracht en René groeide op met de plaatjes van Willie Alberti, Johnny Jordaan, Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Hij stond tijdens verjaardagen, feestjes en partijen als snel in de schijnwerpers en wist hoe jong hij ook was als DJ iedereen in de juiste stemming te brengen. ‘Samen met mijn vader trokken we met een Volkswagen bus en aanhanger van feest naar feest om al die enthousiaste mensen te vermaken, potverdikkie wat was dat een mooie tijd’ aldus René.

 

Na een bewogen periode van veel verdriet na het overlijden van mijn vrouw heb ik besloten om in 2020 een nieuwe impuls aan mijn carrière te geven, voor mijn moeder die leidt aan Alzheimer heb ik deze zomer een mooie nummer gemaakt. Mijn moeder wordt ouder en slechter en voor dat ze straks niet meer weet wie ik ben of hoe ik heet, moest het nu gebeuren’. De single en clip ‘De liefste ma’ die op 10 juli 2020 uitkwam werd heel veel gedraaid en velen zagen er een boodschap in, aldus Rene Kooij.

 

Nu tapt hij dus uit een totaal ander vaatje met het feestnummer “ Hij weet het allemaal weer zo goed” en hoopt ondanks dat er geen carnaval gevierd zal worden i.v.m. Corona het toch gezelligheid mag brengen in huiselijke sfeer.

 

Deze single word onder het label van CD Hamster Music uitgebracht.