· 

Richard Craane


 

 

Richard Craane  - ''Miljoenen sterren''

 

 

Richard Craane uit Beverwijk komt met een Kerstalbum met als werktitel “Miljoenen sterren “. Na vele singles uitgebracht te hebben wilde Richard Craane ook heel erg graag een aantal eigen kerstnummers in een mini album verwerken. Dit heeft hij samen gedaan met zijn vaste Producer / Tekstschrijver Frank te Hennepe. De titel van het Kerst minialbum is “Miljoenen sterren” maar ook zeker mogen de 5 andere titels “Op een slee” “Als de kerstklokken luiden bij ons in de kroeg” “Altijd kesrtmis” “Met kerstmis” en “Ik wens een heel gelukkig kerstfeest” er zijn en gehoord worden.

 

Bij Frank te Hennepe voel ik mij echt thuis in de studio van FH-Produkties in Apeldoorn, ook dit album heeft hij weer mooi gemaakt, iets waar ik mega trots op ben. Dus naast dit kerstalbum zijn we ook alweer bezig met andere ideeën en hopen ook dat dit net als alle andere singles een succes mag worden. Want de diverse singels die wij samen hebben gemaakt worden goed gedraaid op vele zenders in Nederland en Belgié, aldus Richard.

 

Verder wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om u als zender, de Dj’s en alle luisteraars hele fijne en warme feestdagen toe te wensen ondanks deze rare periode, en natuurlijk een fantastisch gezond en muzikaal 2021.