· 

Rik Hoogland

 

 

 

Rik Hoogland - ''Dat zou prettig zijn''

 

 

 

Rik Hoogland zingt de hele dag  ''Dat zou prettig zijn''

 

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is nu na meer dan 30 jaar een begrip in Utrecht en zo ook daar buiten. De laatste vijf jaar al weer werkt Rik samen met het platenlabel Double You Music NL wat tegenwoordig samen met de labels Lumineux Music en Exspiravit deel uitmaakt van Future Music Europe. Na het nummer “Wat Motte Ze Dan” uit 2020 vond het label dat er weer eens een nieuw nummer uit moest. Het nummer “Dat zou prettig zijn” is een cover van een nummer van Andre Hazes waar Rik een groot fan van is. De opname is gedaan door JT Studio die er een nieuw arrangement op heeft gemaakt. Voor de videoclip tekende The Clip Academy NL. Het nummer is te zien en te horen op alle bekende portals.

 

Rik Hoogland is een zanger die niet alleen in zijn woonplaats Utrecht aanzien heeft maar tegenwoordig laat hij heel Nederland kennis maken met zijn zangkunsten en dat doet hij dan met een groot repertoire, smartlappen, disco, dance classics en vooral feest. Rik Hoogland zit dus al vele jaren in het vak en weet van elk evenement een groot feest te maken.

 

Nu laat hij u meezingen met zijn nieuwste single “Dat zou prettig zijn” en hij zou het natuurlijk ook heel prettig vinden als zijn nummer veel te horen is op de radio