· 

Robin Topper -


 

 

Robin Topper - Geef mij nog een kans

 

 

Mijn naam is Robin Topper en ben 35 jaar. Ik ben woonachtig in de Bollenstreek, een mooi en kleurrijk gebied tussen Amsterdam, Leiden en Haarlem. In het dagelijks leven werk ik bij de beroepsbrandweer van Haarlem. Naast het blussen van branden en het redden van mensen is zingen mijn grootste passie. 

 

Ik mag momenteel een nieuwe eigen single, ‘Geef mij nog een kans’, uitbrengen. Na vorig jaar mijn eerste eigen nummer ‘Maling aan’ uitgebracht te hebben, ben ik gaan samenwerken met Ger Oerlemans, hij heeft de volledige productie gedaan. Ger schreef “Geef mij nog een kans’ en het paste zeer goed bij mij. De samenwerking geeft mij nieuwe mogelijkheden in mijn muziekcarrière. Deze nieuwe single heb ik uitgebracht op mijn eigen label: ‘Topper Music’.

 

Topper Music is één van mijn grote veranderingen. Daarnaast werk ik onder leiding van mijn zangcoach, Sasja Brouwers, aan mijn zangstem en performance. Dit nummer is voor mij een stap omhoog. ‘Maling aan’ was een echt feestnummer voor in de kroeg, maar met “Geef mij nog een kans’ hoop ik meer mensen te kunnen bereiken. De sfeer van het nummer is echt anders.

 

Naast het prachtige moment van het uitbrengen van mijn nieuwe nummer, werk ik hard aan andere mogelijkheden in mijn zangcarrière. Ik ben bezig met mijn stem verder te ontwikkelen en covers op te nemen om mijn repertoire uit te breiden. Ik hoop dat de situatie snel beter wordt, zodat ik weer fysiek kan optreden bij mijn publiek.