· 

Roger Selder


 

 

Roger Selder - Stickin Around

 

 

De Roermondse zanger Roger Selder is al een leven lang fan van Americana en Countrymuziek, en het is dan ook niet vreemd dat hij zich voor zijn eigen muziek laat inspireren door artiesten als Johnny Cash, of dichter bij huis: Danny Vera.

 

Zijn vorige single 'This Road Will Never End' bracht in 2021 heel wat te weeg en ook Danny Vera himself reageerde verrast op de debuutsingle van zijn trouwe fan: "Goe gedaan pik!"

 

Tijd dus voor wat nieuws, en dat nieuws dat is er nu. In de zomer van 2022 verschijnt de langverwachte opvolger, een nummer met de titel 'Stickin Around'. 

 

In de bijbehorende videoclip zien we een mooie mash-up van beelden van zijn 'hometown' Roermond, gecombineerd met de Amerikaanse Barbershop stijl die we van Roger kennen. 

 

Het lijkt er dan ook op dat Roger na zijn deelname aan het Limburgse TV programma Mister X in 2020 en zijn eerste echte debuutsingle vorig jaar de handdoek nog lang niet in de ring heeft gegooid. En laat dat nou precies het thema van het nummer zijn. Roger Selder is 'Stickin' Around'. En ook zijn nieuwe liedje blijft hangen! Hier willen we meer van...