Ron De Rauw


 

Ron De Rauw - De Zwervers

 

 

De Zwervers, de derde single van Ron De Rauw, is een lied over het al dan niet loslaten van vriendschappen. Vriendschappen die heel hecht kunnen zijn, maar door omstandigheden een andere wending nemen.

 

Mensen veranderen, mensen evolueren. Vriendschappen veranderen, vriendschappen evolueren.

Soms helpt praten om terug op de rails te komen, soms is het beter elkaar los te laten.

 

De Zwervers is na Veel liever en Prinsessen Koningin de derde single van het full album ‘Zo stroomt mijn bloed’ waarvan de release voorzien is op 25 maart 2022.

 

Op 24 september 2022 stelt Ron met volledige band én gasten het album live voor in het CC Jan Tervaert in Hamme. Ron mag zich daarmee rekenen tot opener van het cultureel seizoen voor de zaal.

 

OVER RON

 

Ron is zanger, gitarist, acteur, componist en levensgenieter. Hij speelde recent de rol van Hans in de Eén-serie ‘Dertigers’ en gooide de voorbije decennia hoge ogen op vele theaterpodia in binnen- en buitenland. Met zijn eerste cabaretgroep Ongehoord was Ron in 1984 laureaat op het Camerettenfestival in Delft. Hij speelde ‘Wilfried’ in Familie, werkte/werkt als acteur mee in o.a. Rox, Mega Mindy, Wittekerke, LouisLouise, De Zoon van Artan, #hetisingewikkeld en Lisa.

 

Hij had Little Ronny Peacock & the Belmundo's (muzikale humor met Rembert De Smet en Peter Merckx), had een soloshow, dadooRonron, trad solo op in The Venetian in Las Vegas en met Jummoo (muzikaal cabaret) beleefde hij in binnen- en buitenland veel succes.

 

Ron schreef ook muziek voor andere artiesten. Vóór het corona tijdperk toerde hij door Vlaanderen en Nederland met Als Heimer komt, de eerste productie die hij samen met zijn echtgenote Caroline Meerschaert maakte en speelt.

 

Hij heeft zijn eigen quartet rond RD.RAW (zijn alter-ego) en brengt op 25 maart het full album ‘Zo stroomt mijn bloed’ uit, deze keer onder zijn eigen naam.