· 

Roy Otters


 

 

Roy Otters,- Voor jou

 

 

Een zanger die al meer dan 34 jaar optredens verzorgd, meer dan 5000 producties en clips voor artiesten heeft gemaakt heeft zelf weinig te wensen over dacht Roy zelf.Maar toen de verjaardag van zijn vrouw er aan kwam besefte hij dat hij in al die tijd nooit een nummer voor haar gemaakt had. Na uren zwoegen , nachten lang musiceren en componeren besloot Roy in 2 dagen tijd een nummer en clip op te nemen die zijn weerga niet kent. De meest mensen zullen ook zeggen dat dit een totaal andere weg vinden dan wat men van hem gewend is.Een liefdevol nummer getiteld "Voor Jou" is het resultaat, gezien de weinige tijd is er gekozen om een oud nummer in een nieuw jasje te steken maar wel op een eigen manier,

 

Zaterdag 10 oktober 2020 komt de vrouw van Roy (Angelique) niets wetend naar de studio en gaat ze als cadeau dit nummer met een druk op de knop releasen op YouTube, Muziekportals, TV Oranje en alle onlineshops zoals Spotify,TikTok, iTunes, enz. Een van de mooiste cadeaus die gegeven kan worden aan je vrouw, een lied speciaal voor haar en recht uit het hart.Als accordeonist en zanger heeft Roy veel ervaring en leeft van het optreden en zijn studio producties,want Roy Otters is een niet onbekende producer bij vele artiesten. Ondanks dat vele mensen hem kennen en ook zijn sound, gaan ze hem niet met deze stijl herkennen. Een prachtig vol nummer met super mooi koorwerk, gewoon een goed nummer.

 

Roy Otters zit dus al vele jaren in het vak en is onder andere bekend van RadioNL, TV-Oranje, Sterren.nl, 100%.NL en het TV programma Bloed zweet en tranen (sbs6)Maar na dit nummer “Voor jou” zullen we zeker nog meer van hem als artiest gaan horen.