· 

Rutger van Barneveld


 

 

Rutger van Barneveld - Helena  (album)

 

 

Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een publiekslieveling en een bekende Nederlander, en groeide zijn single ‘Helena 2.0’ uit tot een gigantische hit. Daarmee werd de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit en zorgde voor veel radio- en TV-optredens. Ook met de opvolger ‘Ik Zie De Liefde’ wist Rutger van Barneveld hoge ogen te gooien. Onlangs verscheen de single ‘Jij Bent De Zon In Mijn Hart’ waarmee Rutger zijn derde hit op een rij heeft. Daarmee wordt het tijd voor zijn debuutalbum ‘Helena’ welke natuurlijk de eerdergenoemde hits bevat. Dit album kwam o.a. tot stand met bekende producers Harald Queens (Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit) en Kees Tel (René Schuurmans, Gerard Joling). ‘Helena’ bevat 13 heerlijke Rutger van Barneveld liedjes waarvoor o.a. topschrijvers Diane Theunissen, Kees Tel, Rinus Ponsen, Waylon van der Heijden, Frank van Etten en René le Blanc compositorische bijdragen leverden. Het resultaat mag er wezen want ‘Helena’ is een afwisselend album geworden met vrolijke uptempo meezingers, maar ook enkele gevoelige ballads.

 

Tracklisting:

 

Helena 2.0

Jij Bent De Zon In Mijn Hart

Blijf Bij Mij 2.0

Droog Nu Je Tranen

Ik Zie De Liefde

De Mooiste Ster

Lieveling 2.0

Omdat Het Zo Mag Zijn 2.0

Dat Ogenblik Veranderde Mijn Leven

Engel Op Aard 2.0

Een Dag Uit Duizend Dromen 2.0

Schenk Mij De Laatste Dans

Helena (ballad versie)