· 

Rutger van Barneveld


 

 

 Rutger van Barneveld - Jij Bent De Zon In Mijn Hart

 

 

‘Jij Bent De Zon In Mijn Hart’ is de nieuwe single van Rutger van Barneveld. Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander, en groeide zijn single ‘Helena 2.0’ uit tot een gigantische hit. Daarmee werd de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit. Ook met de opvolger ‘Ik Zie De Liefde’ wist Rutger hoge ogen te gooien. De nieuwe hitsingle ‘Jij Bent De Zon In Mijn Hart’ is geschreven en geproduceerd door Kees Tel en zal net als eerdergenoemde singles te vinden zijn op het binnenkort te verschijnen debuutalbum ‘Helena’. Het is wederom een vrolijke zomerse meezinger. Een bijpassende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.