· 

Sander Kwareten


 

Sander Kwarten  - Waarom leef je nog in mijn hoofd

 

 

Sander Kwarten brengt albumtrack ‘Waarom leef je nog in mijn hoofd’ uit voorafgaand aan ‘De week van Sander Kwarten bij RADIONL’

 

Op vrijdag 28 augustus 2020 brengt Cornelis Music ‘Waarom leef je nog in mijn hoofd’ van Sander Kwarten op single uit. Oorspronkelijk was het een track van z’n debuutalbum ‘Dromen’. Sander heeft destijds samen met Waylon van der Heijden de tekst geschreven. Omdat hij het altijd al een goed liedje vond, waar eigenlijk te weinig mee is gedaan, dook hij onlangs de studio van Manfred Jongenelis in om er een hedendaagse versie van op te nemen.

 

Voor Sander komt de lancering op een perfect moment. Van maandag 31 augustus t/m 6 september is Sander namelijk

 

ARTIEST VAN DE WEEK BIJ RADIONL.

 

Een groot aantal liedjes die hij de afgelopen jaren heeft uitgebracht worden in alle gepresenteerde programma’s gedraaid met daarbij het verhaal achter de liedjes. Sander laat weten dat vooral het lied ‘Mijn jongen’ belangrijk voor hem is omdat het puur op z’n privésfeer slaat. Hij had nooit verwacht dat dit nummer zo zou aanslaan bij z’n fans. Tijdens bijzondere optredens, waaronder communiefeesten, zorgde dit lied voor tranen onder de gasten. Sander is ontzettend blij met de aandacht die hij krijgt. ‘Ze nemen je serieus. Daar doe je het allemaal voor. Ondertussen timmer ik 10 jaar met vallen en opstaan aan de weg. Daarom vind ik het bijzonder dat één van de grootste Nederlandstalige radiostations aandacht aan mij schenkt’, onthult Sander.

De teller op Spotify van z’n in april jl. verschenen single ‘k ben toch niet gek’ staat inmiddels boven de 305.000 streams. Dat heeft Sander aan het denken gezet. Hij is voornemens om een schrijverskamp te organiseren waarin vanuit verschillende hoeken voor hem nieuwe liedjes worden geschreven. Hij wil gas geven, vooral in deze moeilijke tijd.