· 

Sandra Kim


 

 

Sandra Kim - Take Me As I Am

 

 

Sandra Kim staat voor de meest intieme week uit haar lange carrière. Want op zondag 16 oktober zal deze Belgische prima donna in Kursaal Oostende haar meest persoonlijke concert tot op heden geven, waar u een Sandra Kim te zien zult krijgen die u nog maar zelden te zien kreeg.

 

Die dag zal La Kim namelijk 50 kaarsjes uitblazen met haar fans, familie en vaste muzikanten aan haar zijde. Verwacht klasse, power, emotie, een arsenaal aan haar favoriete nummers en -wie weet- zelfs enkele verrassende duetten. 

 

Dat dit concert een mijlpaal is in het leven van Sandra Kim, staat vast. En om dat moment ook op de radiogolven klank bij te zetten, brengt de Belgisch-Italiaanse zangeres 2 dagen voor haar concert een gloednieuwe single uit. ‘Take Me As I Am’ is een song tjokvol power en vocaal stuntwerk zoals alleen Sandra Kim dat kan. Een ode aan de authenticiteit en het lyrische bewijs dat eerlijkheid het langst duurt.

 

Dat Sandra Kim na al die jaren in de spotlight nog lang niet is uitgezongen -en ook nog steeds van het leven houdt- kon een stampvol Sint-Baafsplein afgelopen zomer tijdens de meest recente editie van de Gentse Feesten nog bevestigd zien. Dat haar nieuwe song ook zondag luid zal weergalmen in Kursaal Oostende, als een orgelpunt op een carrière die nog lang niet ten einde is, daar kunt u eveneens van op aan.

 

‘Take Me As I Am’ komt vrijdag 14 oktober uit op iTunes en Spotify en wordt tijdens de ochtendshow bij Radio 2 feestelijk ingeluid tussen 10 en 12 uur. 

 

Zondag 16 oktober gaat het dak eraf en wordt haar concert in Kursaal Oostende één groot verjaardagsfeest met haar fans, familie en collega-muzikanten aan haar zijde. Een beperkt aantal tickets is nog verkrijgbaar via www.concertevents.be, maar snel zijn is de boodschap. 

 

In deze aftermovie kunt u alvast een glimp opvangen van wat u zoal kunt verwachten van Sandra Kim en haar liveband.