· 

Sebastian Lightfoot


 

Sebastian Lightfoot - Paradise,

 

 

De bekende Nederlandse instrumentalist Sebastian Lightfoot uit Amsterdam is terug met een prachtige nieuwe song genaamd “Paradise”. In de afgelopen 20 jaar heeft hij internationaal meerdan 100.000 albums verkocht van zijn in totaal 9 uitgebrachte albums,Easy listening, Latin, Indonesisch, Christmas en New Wave Synthpop. Zijn muziek wordt veel gebruikt door radioprogrammeurs en documentairemakers. Sebastian Lightfoot is een geweldige songwriter en arrangeur. De laatste jaren was hij voornamelijk bezig met het produceren van albums van andere artiesten maar wil zich nu meer richten op zijn eigen muziek eigen muziek.

 

Bij de nieuwe single “Paradise”is ook een gloednieuwe geanimeerde muziekvideo gemaakt door Sebastian. Het verhaal gaat over een jongen genaamd (Tim) die op een paradijselijk eiland stuit, en dan de kleine draken voor zichzelf wil verzamelen en houden, maar nadat hij de drakenvrienden heeft gezien, heeft hij medelijden enlaat hij de kleine draak vrij.

 

“Paradise”is een vlotinstrumentaal pop / new wave / happy synthpopnummer voor een breed publiek. Het is een uplifting vrolijknummer ter ondersteuning in deze rare tijden waarin we ons bevinden. We zouden elke steun die ukunt geven aan deze nieuwe single “Paradise”waarderen, want de muziek is fantastisch en er is meer positievemuziek nodig.

 

Ikben zelf groot fan van Jean Michel Jarre, Vangelis, Georgio Moroder, Daft Punk, KraftwerkenHans Zimmer. En vinddat mijn liedjegeschiktisvoor een heel breed publiek, van jong tot oud.Het genre is Instrumental Pop, New Wave, Dream pop,Synthpop, Volksmuziek nl, Schlager en spreekt nietalleenmij aan,maar vele mensen in vele landen aldus een trotse SebastianLight