· 

Simone Eversdijk


 

 

Simone Eversdijk "Wake me up"

 

 

Simone Eversdijk uit het mooie Brabantse Zevenbergen komt met een geheel op eigen wijze vertolkte versie van "Wake Me Up" van Avicii. Muziek is emotie en emotie is gevoel. Laten we daarom allemaal stilstaan bij hen, die vechten tegen depressie, vechten om in leven te blijven en soms geen uitweg meer zien. Laten we beseffen dat we van elk lichtpuntje moeten genieten en we alleen samen sterk staan, laten we hen die dit nodig hebben ondersteunen. Simone: "In deze periode, waarin ook ik me door de duisternis heen vecht, wide ik graag, deze voor mij zeer speciale en op het lijf geschreven track van Avicii's "" op eigen wijze vertolken. Samen met mijn producer Frans van Nispen ben ik daarmee aan de slag gegaan. Met als eindresultaat deze uitvoering. Zeker in deze aparte tijden, waarin we allemaal niet de volledige vrijheid hebben om te doen wat we liefste doen, om te leven met iedereen om ons heen, waarin veel menen zich afgezonderd voelen van anderen, kan ik me maar 1 ding bedenken… MAAK MIJ MAAR WAKKER WANNEER ALLES WEER BETER GAAT!"

 

Simone Eversdijk is een zangeres en songwriter, met een krachtige en warme sound. Haar muziekstijl kan worden omschreven als (Nederlandstalige) popmuziek met een “boodschap”. In korte tijd is Simone er dan ook in geslaagd een zeer breed publiek aan te spreken.

 

Met haar eigen singles en knallende covers staat ze inmiddels door heel Nederland voor haar optredens. Door haar spontane en open persoonlijk en een dijk van een stem is ze zeer geliefd bij haar publiek. Geen muziekstijl is haar vreemd of het nu Nederlands of Engels, ingetogen of spetterend is, van mooie ballads tot dance, ze weet de juiste snaar te raken bij elke gelegenheid.