· 

5NAPBACK & Metejoor


 

 

5NAPBACK & Metejoor - Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn 

 

 

5NAPBACK & Metejoor over hoe ‘Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn’ tot stand kwam

 

5NAPBACK: “Toen ik Metejoor live op m’n televisiescherm bezig zag met “Het Beste Aan Mij ” tijdens de Radio 2 Zomerhit 2020 dacht ik meteen: “Wow, die gast heeft een topstem, zou dat niks zijn voor een volgende plaat”? Na wat heen en weer geapp zijn we dan in de studio beland en hadden meteen een “maatjesklik”. 

 

Metejoor: “ Ik ontving enkele maanden geleden enthousiaste berichtjes van mijn vrienden. Ze spraken over een nieuw lied dat ze op de radio hadden gehoord. Een lied waarvan ze zeiden dat het perfect een ‘Metejoor’ lied zou kunnen zijn. 

 

Het bleek over “VRIENDEN” van 5NAPBACK te gaan.

Bleek dat 5napback ook een Kempenaar was. Van Duffel, de plaats waar ik ‘toevallig’ ben geboren !

Na contact met 5NAPBACK werd duidelijk dat de jonge knaap ook nog eens een sympathieke gast bleek te zijn.

Alles was dus aanwezig voor de perfecte samenwerking !

 

And here we are ... “Hoe kon ik zo dom zijn”