· 

Spaan


 

 

Spaan - Vulkaan 

 

 

Na het succes van de debuutsingle van Spaan vorig jaar presenteert Telstar Music de derde single van dit populaire duo, bestaande uit Karla en Erwin. Het liedje 'Vulkaan' is een uptempo synthpop oorworm die je terug brengt naar de jaren 80.  

 

Zanger Erwin Klee is de frontman van Spaan, hij staat samen met zijn levenspartner Karla op de bühne. De groep maakt gloednieuwe muziek, met een hele duidelijke knipoog naar de jaren 80, zonder dat het persiflage wordt.  

 

Telstar Music Weert, de platenmaatschappij die grote successen boekte onder leiding van de in 2011 overleden JOHHNY HOES, werkte voor dit project samen met het team van Studio Ellef uit Linne (NL). De creatieve producers OLAF SIMONS en TON BALENDONCK verzorgden ook voor deze single de complete productie.

 

Het liedje gaat over de mysterieuze aantrekkingskracht die een vrouw kan hebben, die onbereikbaar is maar je aantrekt als een vulkaan. 

 

Het nummer lijkt moeiteloos aan te sluiten met een golf van jaren-80 geïnspireerde hits die momenteel de hitlijsten domineren.