· 

Spaan


 

 

 

 Spaan -  Zeggen Hoe Het Zit

 

 

Telstar Music presenteert  Spaan ''Zeggen Hoe Het Zit'' 

 

WEERT - Na het succes van de debuutsingle van Spaan brengt Telstar Music, de platenmaatschappij van wijlen Johnny Hoes, nu een nieuw nummer uit van dit populaire duo. Het liedje 'Zeggen Hoe Het Zit' is een pakkende NL-Popsong met een heerlijke jaren 80 beat.  

 

Zanger Erwin Klee is de frontman van Spaan, hij staat samen met zijn levenspartner Karla op de buhne. De groep maakt gloednieuwe muziek, met een hele duidelijke knipoog naar de jaren 80, zonder dat het persiflage wordt.  

 

Telstar Music Weert, de platenmaatschappij die grote successen boekte onder leiding van de in 2011 overleden JOHHNY HOES, werkte voor dit project samen met het team van Studio Ellef uit Linne (NL). De creatieve producers OLAF SIMONS en TON BALENDONCK verzorgden ook voor de tweede single de complete productie.

 

Het nummer 'Zeggen Hoe Het Zit' gaat over een duivels dilemma: je weet dat je partner je heeft bedrogen, maar hoe confronteer je hem of haar daarmee?

 

Spaan laat met deze tweede plaat meteen horen dat er nog veel meer in het vat zit. Het is nu wachten op de echte doorbraak.