· 

Steffan de Kust fr Duo Heesbeen


 

 

Steffan de Kust fr Duo Heesbeen - Op het Kamp 

 

 

 

Steffan de Kust brengt met Duo Heesbeen nieuwe single Op het Kamp uit.

 

Steffan de Kust heeft tijdens de corona pandemie nagedacht  over het feit dat alles zo veranderd is. Dit betreft het bij elkaar komen en uiteraard het missen van gezelligheid om ons heen. Tel hierbij het huidige woonwagenbeleid op en je hebt alle ingrediënten voor een nieuwe single!!

 

Zoals de meeste  van ons heeft ook  Steffan de Kust  hier  te maken mee gehad. Wij hielden  toen in die tijd gesprekken  met een ambtenaar die doodleuk tegen ons zei  dat de Nederlandse regering  bezig is met een uitstervingsbeleid  en dat er geen standplaatsen en woonwagenkampen meer bij komen.

 

Inmiddels is de regering er op terug gekomen om stap voor stap standplaatsen en woonwagenkampen bij te bouwen maar dat dit op een pijnlijke en vooral langzame manier gebeurd is de 36 jarige zanger uit Haarlem een doorn in het oog!!

Wij moeten vechten voor onze rechten en dit doen wij met liefde en geen haat, want anders is het voor ons te laat.

 

Om dit plan muzikaal in perfectie te kunnen uitvoeren heeft  Steffan aan Duo Heesbeen gevraagd  om de single samen uit te brengen. Wederom heeft Steffan de kust de single opgenomen bij Kees Tel Pro te Helmond.

 

De clip is geproduceerd door Pascal v/d  Linden van Redgell Media en de single word geplugd door Dennis v/d Kraan van Score Promotions.

 

Dat dit plan nooit had kunnen lukken zonder deze mensen staat als een huis! 

Bij deze wil ik hun bedanken voor het eindresultaat en alle woonwagenbewoners voor het aanleveren van de foto’s.