· 

Stephan Janssen


 

Stephan Janssen maakt heerlijke nieuwe single!

 

 

“Die mooie tijd” is een prachtige nieuwe track met heerlijke Spaanse gitaren en een dikke accordeon sound, die het nummer een hele commerciële sound geven.

 

Zanger Stephan Janssen uit Breda staat al een aantal jaren op de bühne en heeft dus al aardig wat ervaring als zanger. Vorig jaar bracht hij zijn laatste solo single uit met de titel; “Voor geen goud”. Deze plaat was veelvuldig op de radiozenders in heel Nederland te horen en ook de bijbehorende videoclip werd heel goed bekeken! Een goede reden om met een opvolger te komen van deze succesvolle single. Voor zijn allernieuwste single werkte hij wederom met producer en tekstschrijver André Kooiman (AKMP), die eerder al 2 solo singles voor Stephan maakte. Die schreef en produceerde een gloednieuwe uptempo single die heerlijk in het gehoor ligt. Het nummer heet; “Die mooie tijd” en is prachtig geproduceerd met heerlijke Spaanse gitaren en een dikke accordeon sound waardoor het nummer een hele commerciële sound heeft. 

 

Naast zijn vele solo optredens die Stephan het gehele jaar door heeft, is hij ook de helft van het populaire feestduo “Dubbel Feest”. Hiermee scoorde hij dit jaar nog een dikke feesthit met het nummer “Tik m aan” die tevens uit de studio van AKMP kwam.

 

Met deze nieuwe single is Stephan Janssen helemaal terug met een plaat die staat

als een huis waarmee hij ongetwijfeld veel mensen gaat plezieren die van het Nederlandstalige genre houden!