· 

Suzy Marrel


 

 

Suzy Marrel – 'k Neem vandaag een nieuwe start

 

 

Wanneer je liefde en levenslessen in één zin uitspreekt, dan heb je het ook over de échte liefde.

 

Soms val je van die roze wolk en kom je in een storm terecht waarvan je niet weet in welke richting, of waar je zal landen. Je weet dat je sowieso de draad van het leven opnieuw moet opnemen en dat enkel en alleen een positieve gedachte je zal vooruit helpen.

 

Het verhaal achter die positiviteit, de kracht om opnieuw verder te gaan, het gevoel dat je moet ‘her’-leven, de kunst om het meest negatieve moment om te buigen in een sterk nieuw levensverhaal met volle zin voor het leven, dat is het verhaal in het nieuwe nummer van Suzy Marrel.

 

In  “‘k neem vandaag een nieuwe start” brengt Suzy Marrel het verhaal van ieder van ons geschreven door Herbert Verhaeghe.

 

Suzy Marrel met een boodschap voor wie het moeilijk had, het moeilijk heeft of de nood voelt aan een dosis positivitieit!

 

'k Neem vandaag een nieuwe start Productie Studio Pk-Productions - Peter Keereman  Tekst Herbert Verhaeghe 

 

Suzy Marrel

 

Suzy Maes- Marrel geboren te Oostrozebeke. Suzy Marrel komt uit een muzikale familie, de Zingara's was de 'familie' band. Deze band bestond uit allemaal broers en zusters van haar mama. Suzy Marrel 's vader vervoegde de band en werd leadzanger, Marino Marrel.

 

Suzy Marrel had het zingen in het bloed en wil haar passievolle hobby verder uitbouwen. Ze volgde drie jaar een cursus piano en notenleer én ging op zangles in Oostrozebeke. Suzy Marrel kan zich een leven zonder muziek niet meer voorstellen, kan haar op een podium uitleven en genieten van de interactie met het publiek.