· 

Sylvia Smit

 

 

 

Sylvia Smit - Forever yours

 

 

 

Sylvia Smit heeft weer een nieuwe single uit! Dit keer weer een Engelstalige nummer ”Forever yours” die past in de categorie easylistening. Het nummer vertaalt in 1 zin, ”Voor altijd de jouwe”. De tekst van het nummer is geschreven door Cees Maree. De muziek is van Marko Tomasovic.

 

Zangeres Sylvia Smit is al jaren actief op het gebied van zingen. Heeft meegedaan aan het programma BLOED ZWEET & TRANEN wat in 2015 werd  uitgezonden bij SBS6. Zij heeft al vaak opgetreden in het buitenland zoals Gran Canaria, Duitsland, Belgie enz.. Eerst heeft zij in verschillende bands gezongen en is later in 2012 begonnen met het uitbrengen van haar eerste single. Na het uitbrengen van deze single is alles in een stroomversnelling gegaan en heeft zij ondertussen menige singles op haar naam staan, waarvan haar laatste een Nederlandstalig nummer ”Het strand van Nederland”. Haar nummers, waaronder haar nieuwste Engelstalige single ”Forever yours,  zijn overal te beluisteren zoals o.a. spotify, youtube, enz., en ook op vele radiostations.

 

De nummers van Sylvia Smit zijn allemaal geproduceerd door haar man Harry Hoogenberg en uitgegeven onder hun eigen label Disclosure Music Productions.

 

Uitgebreide informatie kunt U natuurlijk allemaal vinden op haar website www.sylviasmit.com, en op haar Facebookpagina