· 

The Moonlights


 

 

The Moonlights – Speel voor mij nog een keer

 

 

Wat ooit als een hobby begon, is uitgegroeid tot een dans en amusementsorkest dat al jarenlang professioneel aan de weg timmert en hun naamsbekendheid zowel in binnen als buitenland ( Duitsland, België en Spanje ) ruimschoots verworven heeft. Orkest The Moonlights is een formatie welke ruim 40 jaar geleden als een trio werd opgericht, inmiddels bestaat het uit een twee mans formatie te weten Angelien Liebers en Sascha Pouwels. In 1993 werden The Moonlights ontdekt door producer Ad Kraamer welke een tweetal albums met hun opname en diverse singles. Via hun toenmalige manager Huub Arents kwamen ze in 2005 bij Marlstone terecht.

 

Groesbeek is het dorp waar de leden van The Moonlights geboren en getogen zijn. De diamant tussen de heuvels én het dorp waar muziek in zit, niet voor niets wordt Groesbeek soms “klein Volendam” genoemd!

 

Afgelopen weekend presenteerden The Moonlights ter ere van haar 40 jarig bestaan ( en het 30 jarig bestaan van hun trouwe fanclub) een nieuw CD album “Speel voor mij nog een keer”. Een album bestaande uit 12 titels in de bekende Moonlights sound