· 

Theo Driessen


 

 

DIEP TRIEST ZANGER THEO DRIESSEN

KOMT MET EIGEN ALBUM “TERUG”

 

 

 

 

Na 25 jaar op hartstochtelijke wijze met zijn band DiepTriest het levenslied te hebben bezongen vindt zanger Theo Driessen het tijd worden om een andere kant van zichzelf te laten zien. Daar waar hij met DiepTriest stevige vertolkingen presenteert van liederen van artiesten uit het volkse genre, luistert hij thuis naar zangers als Ramses Shaffy, Herman van Veen, Frans Halsema en Jacq Brel. Na het herstel van zijn vierde burn out is hij achter de keukentafel gekropen met pen en papier en heeft hij een aantal teksten opgeschreven. Tezamen met bevriende tekstdichters en componisten is hij tot 13 nummers gekomen die het album “Terug” vormen.

 

Ik wilde dit zo graag doen en het heeft mij enorm veel gebracht. Natuurlijk vind ik optreden met mijn band nog steeds geweldig en zal ik dat zeker blijven doen, maar dit album is zo anders, dit ligt zo dicht bij mijzelf dat ik het echt als een persoonlijke verrijking heb ervaren.

 

“Terug” is ook echt terug voor mij. Terug in het leven, maar ook terug naar mijn basis. Mooie gevoelige liedjes met hier en daar een hart onder de riem.