· 

Thom Craane


 

 

Thom Craane Retour Sneek 

 

 

Thom Craane is terug met een spiksplinternieuwe single ‘Retour Sneek’. Een heerlijke opgewekte single met het verhaal over een liefde op afstand.

 

De afgelopen maanden heeft Thom een hechte samenwerking opgebouwd met Jonathan Hendrikx Studio in Best waar hij nu al zijn eigen popstijltje heeft gecreëerd. Iets waar Retour Sneek een perfect voorbeeld van is. 

 

De weg die Thom Craane met deze single heeft ingeslagen bevalt hem wel. ‘Dit is de muziek waar mijn hart ligt. De komende maanden gaan we druk verder om dit verder uit te bouwen en snel met nieuwe singles te komen,’ vertelt hij. ‘De afgelopen maanden kwamen we al met bekende covers zoals Stiekem Gedanst, Popmedley en Geen Toeval en we willen het popstijltje verder uitbouwen de komende tijd met eigen nummers. Houdt daarom ook goed mijn socials en website in de gaten voor meer nieuws’.

 

Retour Sneek is vanaf 14 oktober 2020 overal te streamen en te downloaden via de bekende stream –en downloadportals zoals Spotify, Deezer, iTunes, YouTube, e.v.a.