· 

Tinne Oltmans


 

Tinne Oltmans - "Verdrijf Me"

 

 

Tinne Oltmans, bekend van onder andere haar deelname aan ‘Steracteur Sterartiest’ in 2017, brengt vandaag haar eerste eigen single uit: ‘Verdrijf Me’.

 

De song is het resultaat van een schrijfsessie met songwriter/producer/muzikant Jeroen Swinnen en Daalman. Het is een love song zonder happy end.

Dit najaar zal Tinne bij VTM te zien zijn in de nieuwe telenovelle ‘Lisa’, waarin zij de hoofdrol zal vertolken. De serie zal in de winter van start gaan en gaat over de zoektocht van een verlegen meisje naar liefde en geluk.

 

Ook bij onze Noorderburen doet de naam Tinne Oltmans een belletje rinkelen. Vanaf december 2020 is ze te zien in de Nederlandse en Belgische bioscopen in het derde deel van de succesvolle Misfit-reeks.

 

Tinne over ‘Verdrijf Me’: 

 

“Ik heb het nummer geschreven met Jeroen Swinnen en Daalman, samen hebben we een song gemaakt waar ik mezelf in kan verliezen. Het is een anti-romantische song over een grootse liefde die niet meer werkt, maar waar je zelf geen afscheid van kunt nemen. Ik hou van gelaagdheid in mijn songs omdat ik zelf een wervelwind ben van emoties en gedachten. Door de refreinen meezingbaar te maken, krijgt de song een mooie dualiteit: tristesse in een vrolijk jasje.”