· 

Tom Haver


 

 

Een nieuwe hit voor Tom Haver, Hoe komt het !?

 

 

De inmiddels al bijna legendarische samenwerking tussen Tom Haver, Billy Dans en Toekomst Music begint zijn vruchten af te werpen en heeft weer een nieuwe Hit voortgebracht. “Hoe komt het” is de nieuwste creatie met de als vanouds swingende en herkenbare Tom Haver Sound.

 

Het ziet er naar uit dat deze derde single, na het succes van ‘Lisa’ en ‘Jij en Ik’, nóg hogere ogen gaat gooien in de hitlijsten. De samenwerking met beide partijen heeft er voor gezorgd dat er weer een dijk van een single is uitgekomen waar je gewoon niet omheen kan.

 

Hitpotentie? De single “Hoe komt het” heeft er alle ingrediënten voor. Pakkende tekst, een direct meezingbaar refrein en heerlijk pianospel zorgen voor een single én een clip waar de gezelligheid letterlijk vanaf spettert.

 

Over hitpotentie gesproken; Tom Haver begon in 2011 te zingen met als 1 van zijn eerste singles “Samen Vanavond”, Nederlands bekendste cover van Michel Telo.

 

Inmiddels zingt de van origine Callantsoogse zanger sinds jaar en dag niet alleen bij Bolle Jan, het bekendste café van Nederland van de familie Froger maar ook van de Spaanse kust tot aan de Oostenrijkse alpen.

 

Met de ondersteuning van Toekomst Music wordt zijn nieuw single “Hoe komt het” op 17 september 2020 gelanceerd. De tekst en de muziek zijn geschreven door Billy Dans, Hansen Tomas en Marlon Leslie. Hans van Vondelen heeft de eindmix voor zijn rekening genomen.